Porresuppe med flødeost

  • 10 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser:

500 g porre, rå

400 g OSCAR Kyllingefond, Signature

200 g fløde, 18%

200 g flødeost, 70+

30 g OSCAR Jævner

salt

citronsaft, friskpresset

Fremgangsmåde:

  1. Porre koges op sammen med kyllingefond.
  2. Lad porrene koge møre og blend herefter til en fin konsistens uden klumper.
  3. Fløde, ost og jævner tilsættes og suppen koges igennem til den bliver glat og cremet.
  4. Smag til med salt og citronsaft.
  5. Kog ind til passende konsistens.

Næringsindhold

Portion100 g
Energi614 kJ
Aminosyrescore, Total107 %

 

 

NæringsstofMængdeFaktisk E %Norm %
Protein6,6 g18,4 %18
Fedt10,4 g62,4 %50
Kulhydrat6,5 g19,2 %32