Edamamebønnesuppe med bacon

  • 10 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser:

150 g bacon, gratin

125 g løg, rå, skrællet og hakket

20 g hvidløg, rå, pillede

15 g ekstra jomfru olivenolie

15 g timian, rå i bdt

750 g OSCAR Kyllingebouillon, Signature

375 g edamame sojabønner, forkogt og pillede

125 g skyr

125 g fløde, 38%

Fremgangsmåde:

  1. Hak løg og hvidløg, og svits let i olie uden at brune.
  2. Tilsæt timian, kyllingebouillon og edamamebønner.
  3. Kog 10-15 minutter, til bønnerne er møre.
  4. Blend suppen med skyr og fløde.
  5. Smag til med salt og peber.
  6. Server suppen med bacon gratin.

Næringsindhold

Portion100 g
Energi637 kJ
Aminosyrescore, Total113 %

 

 

NæringsstofMængdeFaktisk E %Norm %
Protein11,9 g31,9 %18
Fedt8,7 g50,7 %50
Kulhydrat5,2 g17,4 %32