Fiskefrikadeller Gratin

  • 10 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser:

370 g fiskefrikadeller (Se opskrift på Fiskefrikadeller småtspisende)

300 g cater helæg

55 g OSCAR Kyllingefond, Signature, reduceret til ½

125 g fløde 38 %, piskefløde

45 g smør, saltet, øko

35 g OSCAR Jævner

5 g salt, groft kokke

peber, sort

Fremgangsmåde:

  1. Blend de varme sprøde frikadeller sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse på en kraftig blender.
  2. Smag til med salt og peber.
  3. Spray halvkugle formede silikonemåtter med sprayfedt og hæld massen i.
  4. Dæk med film og bag i ovn ved 100°C med 10% damp i ca. 30 minutter til de er faste at trykke på.
  5. Lad dem afkøle lidt, og fjern derefter filmen og vend frikadellerne ud af formene.
  6. Kom lidt indkogt OSCAR Demi Glace på en blød pensel og stryg det på frikadellerne, så det ligner stegeskorpe.

Næringsindhold

Portion60 g
Energi757 kJ
Aminosyrescore, Total113 %

 

NæringsstofMængdeFaktisk E %Norm %
Fedt12,9 g63,2 %50
Kulhydrat6,2 g14,3 %32
Protein10,0 g22,5 %18