Forloren Hare Gratin

  • 10 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser:

310 g forloren Hare (Se opskrift på Forloren Hare Småtspisende)
80g OSCAR Svinefond, Signature, reduceret til ½
150 g cater helæg
150 g fløde 38 %, piskefløde
40 g smør, øko, smeltet
30 g OSCAR Jævner
4 g salt, groft kokke
peber, sort
kulør

Fremgangsmåde:

  1. Blend forloren hare sammen med de øvrige ingredienser til en helt glat, ensartet masse.
  2. Smag til med salt og peber og reguler farven med lidt kulør.
  3. Spray rektangulære silikoneforme med sprayfedt og hæld massen i.
  4. Dæk til med film og bag i ovnen ved 100°C med lidt damp i 60 minutter.
  5. Lad gratinen køle lidt af.
  6. Fjern filmen, løsn siderne på silikoneformen, vend ud på et spækbræt og skær gratinen i skiver.
  7. Stryg evt. reduceret OSCAR Demi Glace på den forlorne hare med en pensel, så det ligner stegeskorpe.

Næringsindhold

Portion70 g
Energi823 kJ
Aminosyrescore, Total119 %

 

 

NæringsstofMængdeFaktisk E %Norm %
Fedt14,7 g66,0 %50
Kulhydrat6,2 g13,2 %32
Protein10,1 g20,8 %18