News

Grill med OSCAR

Grill er meget mere en traditionel BBQ Sauce. Hvad med at prøve en asiatisk inspireret grill menu?

Du kan med fordel tø dit kød op i en marinade, den vil trænger godt ind mens kødet langsomt tør op.

Frugtmarinade er med til at nedbryde kødets struktur, og derved mørne det.  Den er derfor især velegnet til mere seje kødtyper. Kødet marineres i ca. to timer, prøv f.eks. en marinade af rå ingefær, mango, forårsløg og OSCAR Asiatisk Fond, koncentrat.

Mælkemarinader tilfører saft til kød der ellers kan opleves tørt, f.eks. fjerkræ. Ved brug af f.eks. kærnemælk i en marinade bliver kødet mere saftig, og vil fremstå mere mørt. Prøv f.eks. kalkunbryst skåret i skiver og marineret med kærnemælk, spidskommen, karry, mynte og OSCAR Kyllingefond, koncentrat.

En RUB/Saltmarinering får kødet til at suge marinaden hurtigt til sig, og derved de smagsaromaer du har sammensat. En rub tager smag efter blot 30 min., prøv f.eks. en blanding med den  OSCAR bouillon granulat, der passer til dit valgte kød, og tørret krydderurter.”