Rub’s

Rub’s er tørmarinering, som indeholder en blanding af salt, sukker, krydderier og bouillon granulat. Med vores basis opskrift er det kun fantasien der sætter grænser for din smagssammensætning.

    Opskrift og fremgangsmåde

    Ingredienser:

    Basisrub:

    50 g salt

    100 g sukker

    40 g OSCAR bouillon granulat, efter ønsket smagsretning

    Fiskerub, f.eks. til grillet/røget laks:

    50 g salt

    100 g brun farin

    40 g OSCAR Fiskebouillon, granulat

    3 stk stjerneanis

    10 stk enebær

    1 stk kanelstang

    ½ stk appelsin, skallen

    ½ stk citron, skalle

    Fremgangsmåde:

    1. Vend alle ingredienser sammen, evt. i en blender, og fyld i en lufttæt beholder.
    2. Rubben gnides på emnet, og får lov at trække i min. 2 timer.