Grillet Asiatisk andelår el. bryst med mango chutney

  • 10 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser:

10 stk andelår eller bryst

Marinade:

100 g tomatpuré

100 g mørk sirup

½ dl risvinseddike

2 stk appelsin, skallen

1 dl OSCAR Asiatisk Fond, koncentrat

2 dl smagsneutral olie

Fladbrød:

0,75 ltr mælk

50 ml OSCAR Kyllingefond, koncentrat

5 stk æg

3 spsk olivenolie

140 g majsgryn (polenta)

175 g majsmel

Chutney:

20 g ingefær

1 stk mango, moden

0,2 dl æbleeddike

1 gl OSCAR Devil’s Jam Chutney

3-5 stk kardemomme

Fremgangsmåde:

  1. Blend alle ingredienser til marinaden sammen, og mariner andelår/bryster i min. 6 timer.
  2. Rør mælk, kyllingefond, æg, olie og majsgryn sammen, tilsæt derefter majsmel lidt af gangen.
  3. Steg brødene af på en pande, og grill derefter på grillen direkte.
  4. Rist ingefær af, og tilsæt derefter mango i tern og rist dem med.
  5. Tilsæt derefter æbleeddike, OSCAR Devil’s Jam og kardemomme.
  6. Reducer til passende konsistens.