Grillet blæksprutte med syltede gulerødder og kål

  • 10 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser:

1,5 kg blæksprutter (8-armet)

2 ltr vand

60 ml OSCAR Asiatisk Fond, koncentrat

Marinade:

40 ml OSCAR Asiatisk Fond, koncentrat

20 ml OSCAR Fiskefond, koncentrat

2 stk lime

2 dl olie

1 tsk stødt korianderfrø

1 fed hvidløg

2 spsk røget paprika

Syltede grønsager:

4 stk gulerødder

½ hoved hvidkål

4 stk peberfrugt

1 dl risvinseddike

50 g sukker

20 ml OSCAR Grønsagsfond, koncentrat

Fremgangsmåde:

  1. Kog blæksprutterne i 40 min. i vand tilsat OSCAR Asiatisk Fond.
  2. Blend alle ingredienser til marinaden sammen, og mariner blæksprutten i min. 1 døgn.
  3. Grill de afdryppede blæksprutter 3-5 min. på en varm grill.
  4. Grønsagerne strimles og marineres med risvinseddike, sukker og grønsagsfond.