Mørksejsdeller med hummersauce

  • 10 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser:

1 kg hakket mørksej

2 dl sødmælk

180 g æg (ca. 3 stk.)

salt og peber

100 g stegt bacon i tern

25 g estragon

Hummer sauce:

1 ltr sødmælk

180 g OSCAR Hummersuppe, pasta

2 dl piskefløde

¼ dl Pernod

50 smør

Fremgangsmåde:

  1. Sørg for at det hakkede fiskekød og mælken er iskold.
  2. Rør fiskekød, æg, mælk, salt og peber hurtigt sammen.
  3. Vend herefter stegt bacon og hakket estragon i farsen og stil på køl i en halv time.
  4. Steg frikadellerne i en blanding af olie og smør.
  5. Kog mælk, hummersuppe og fløde op, lad det koge i 10 minutter, til det får en cremet konsistens.
  6. Monter saucen med smør og smag til med Pernod.
  7. Server fiskefrikadellerne med en dejlig frisk salat og eventuelt ris eller kartofler.