Mørksejsdeller med hummersauce

  • 10 portions

Opskrift og fremgangsmåde

Ingredienser:

1 kg hakket mørksej

2 dl sødmælk

180 g æg (ca. 3 stk.)

salt og peber

100 g stegt bacon i tern

25 g estragon

Hummer sauce:

1 ltr sødmælk

180 g OSCAR Hummersuppe, pasta

2 dl piskefløde

¼ dl Pernod

50 smør

Fremgangsmåde:

  1. Sørg for at det hakkede fiskekød og mælken er iskold.
  2. Rør fiskekød, æg, mælk, salt og peber hurtigt sammen.
  3. Vend herefter stegt bacon og hakket estragon i farsen og stil på køl i en halv time.
  4. Steg frikadellerne i en blanding af olie og smør.
  5. Kog mælk, hummersuppe og fløde op, lad det koge i 10 minutter, til det får en cremet konsistens.
  6. Monter saucen med smør og smag til med Pernod.
  7. Server fiskefrikadellerne med en dejlig frisk salat og eventuelt ris eller kartofler.

Produkter anvendt i opskriften