Grønsagsvelouté Økologisk

Alsidig basis til dine lyse saucer
  • 10 portions

GRØNSAGSVELOUTÉ ØKOLOGISK BASISOPSKRIFT

Ingredienser:

7 dl vand

5 dl fløde, økologisk

50 ml OSCAR Økologisk Grønsagsfond, koncentrat

25 ml citronsaft, økologisk

35 g OSCAR jævner

 

Fremgangsmåde:

Vand, fløde og grønsagsfond, koncentrat koges op. Jævner udrøres i koldt vand og tilsættes i suppen. Saucen smages til med citronsaft, salt og peber.

3 SMAGFULDE VARIANTER

Paprikasauce 
50 gbacon, økologisk
50 gløg, økologisk
30 gtomatpuré
10 gøkologisk paprika
1,2 ltrGrønsagsvelouté, tilberedt
  
Fremgangsmåde:Tørsteg bacon og sauter løgene klare i fedtet fra baconen. Tilsæt tomatpuré, paprika og steg det let. Saucen tilsættes og koges i 2 minutter.
  
Timiansauce 
50 gløg, økologisk
35 gsmør, økologisk
1 dlhvidvin
3 gøkologisk timian
1, 2 ltrGrønsagsvelouté, tilberedt
  
Fremgangsmåde:Sauter løg klare i smør med timian og tilsæt hvidvin. Kog hvidvin ind til det halve og tilsæt saucen.
  
Wasabi-sauce 
1,2 ltrGrønsagsvelouté, tilberedt
 Wasabi, pasta efter smag (kan evt erstattes med peberrod)
  
Fremgangsmåde:Saucen smages til med wasabi.

 

Produkter anvendt i opskriften