Vi fejrer den internationale kokkedag den 20. oktober. Her sætter The World Association of Chefs Societies fokus på at lære børn verden rundt om vigtigheden af sund kost. Har du lyst til at prøve kræfter med et par sunde børnevenlige retter, så har vi her samlet et par bud
Mama Italias sunde kødboller | |
---|---|
Kødboller: 500 g hakket oksekød, magert 250 g gulerødder 2 stk løg 1 fed hvidløg 1 stk æg 4 spsk mel 50 g OSCAR® Oksebouillon granulat Økologisk ½ bundt basilikum, kun bladene (stilkene skal bruges til senere) | Ragout: 2 stk rødløg 2 fed hvidløg 1 kg tomater 500 g blegselleri 2 spsk olivenolie 1 spsk honning 50 ml OSCAR® Grøntsagsfond koncentrat Økologisk 1 dl vand frisk timian ½ bundt basilikumstilke, finthakket salt og peber |
Fremgangsmåde:
| Fremgangsmåde:
|