Always open for you

Reboot kampagne 50 procent rabat på OSCAR og Hälsans Kök

Inspiration fra Tyskland

Mandag, February 17, 2020

INSPIRATION FRA TYSKLAND

Vores tyske kollegaer har udviklet en række opskrifter, med OSCAR Fond koncentrat og OSCAR Premium. Vi bringer dem her, for at vise hvordan OSCAR produkterne benyttes andre steder i verden samt for at give inspiration til nye sammensætningsmuligheder. 
Alle opskrifter er udviklet af Nestlé Professional Food Tyskland og kan findes samlet her

 

opskrift tyskland kylling tandooriopskrift tyskland kylling tandoori
Kylling tandoori med OSCAR Grønsagsfond koncentrat og OSCAR Kyllingefond koncentrat.
Dressing lavet af neutral yoghurt, OSCAR Premium Citron Pasta, pistacienødder, salt og peber
Se den originale opskrift her

opskrift tyskland bulgur opskrift tyskland bulgur
Lun bulgursalat baseret på OSCAR Grønsagsfond koncentrat.
Med mynte, koriander, sesam og OSCAR Premium Citron Pasta.
Se den originale opskrift her

Opskrift: Braiseret lam med spæde spinatblade og yoghurt, 10 personer

Ingredienser
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

opskrift tyskland braiseret lam

opskrift tyskland braiseret lam

 

 

 

 

Fremgangsmåde

1. Varm olien op i gryden. Brun lammekødet og tilsæt derefter vand, OSCAR Lammefond koncentrat og OSCAR Kyllingefond koncentrat. Tilbered ved 75 grader i 2 timer i kombiovn.
2. Tag lammekødet fra, smag saucen til med OSCAR Premium Rødvin & Portvin reduktion og OSCAR Demi Glace Sauce granulat.
3. Bland yoghurten med garam masala, OSCAR Grønsagsfond koncentrat og smag til.
4. Svits spinat og skalotteløg i olien og smag til med OSCAR Grønsagsbouillon granulat.
5. Drys til sidst retten med de soltørrede tomat og hakkede pistacienødder.

Se den originale opskrift her

Opskrift: Grillet halloumiost med grillede middelhavsgrøntsager, 10 personer

Ingredienser
 

opskrift tyskland grillet halloumi ost opskrift tyskland grillet halloumi ost

Fremgangsmåde

1. Lav en emulsion, ved at piske æggehvide og gurkemeje med en stavblender. Pisk olien i ved lav hastighed. Smag emulsionen til med OSCAR Premium Citron Pasta og OSCAR Grønsagsfond koncentrat.
2. Varm olien op. Svits først skalotteløg, og derefter peberfrugt, squash og aubergine ved høj varme. Krydr med friskkværnet peber. Tilsæt de hakkede tomater og OSCAR Premium Fermenteret Hvidløg Pasta, og lad blandingen simre ved lav varme i 5 minutter.
3. Varm lidt olie op på en grillpande og svits halloumiosten på begge sider ved høj varme.

Se den originale opskrift her

Opskrift: Kalvetyksteg med peberfrugtchutney, 10 portioner

Ingredienser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

opskrift tyskland kalvetyksteg

opskrift tyskland kalvetyksteg

Fremgangsmåde

1. Vakummér kalvekødet med OSCAR Kalvefond koncentrat og OSCAR Røget Smag krydderi og tilbered det sous vide ved 60 grader i ca. 4 timer.
2. Grill kødet hurtigt af.
3. Opvarm olien og svits løgene heri. Tilsæt peberfrugt, abrikoser, tomatsauce og smag til med OSCAR Grønsagsfond koncentrat.

Se den originale opskrift her