INSPIRATION FRA TYSKLAND
Vores tyske kollegaer har udviklet en række opskrifter, med OSCAR® Fond koncentrat og OSCAR® Premium. Vi bringer dem her, for at vise hvordan OSCAR® produkterne benyttes andre steder i verden samt for at give inspiration til nye sammensætningsmuligheder.
Alle opskrifter er udviklet af Nestlé Professional Food Tyskland og kan findes samlet her
Kylling tandoori med OSCAR® Grønsagsfond koncentrat og OSCAR® Kyllingefond koncentrat.
Dressing lavet af neutral yoghurt, OSCAR® Premium Citron Pasta, pistacienødder, salt og peber
Se den originale opskrift her
Lun bulgursalat baseret på OSCAR® Grønsagsfond koncentrat.
Med mynte, koriander, sesam og OSCAR® Premium Citron Pasta.
Se den originale opskrift her
Opskrift: Braiseret lam med spæde spinatblade og yoghurt, 10 personer | |
---|---|
Ingredienser
|
|
Fremgangsmåde 1. Varm olien op i gryden. Brun lammekødet og tilsæt derefter vand, OSCAR® Lammefond koncentrat og OSCAR® Kyllingefond koncentrat. Tilbered ved 75 grader i 2 timer i kombiovn. Se den originale opskrift her |
Opskrift: Grillet halloumiost med grillede middelhavsgrøntsager, 10 personer | |
---|---|
Ingredienser
| |
Fremgangsmåde 1. Lav en emulsion, ved at piske æggehvide og gurkemeje med en stavblender. Pisk olien i ved lav hastighed. Smag emulsionen til med OSCAR® Premium Citron Pasta og OSCAR® Grønsagsfond koncentrat. Se den originale opskrift her |
Opskrift: Kalvetyksteg med peberfrugtchutney, 10 portioner | |
---|---|
Ingredienser
| |
Fremgangsmåde 1. Vakummér kalvekødet med OSCAR® Kalvefond koncentrat og OSCAR® Røget Smag krydderi og tilbered det sous vide ved 60 grader i ca. 4 timer. Se den originale opskrift her |