Hälsans Kök

Hälsans Kök Sensational Sausage

Tilgængelig uge 30 2020

Hälsans Kök Sensational Sausage er en urtepølse fremstillet af ingredienser som soja, rødbeder, gulerødder, peberfrugter, raps og kokosnøddeolie. Derudover er pølseskindet plantebaseret og lavet af alger. I modsætning til traditionelle urtepølser er Sensational Sausage rå og ikke forkogt. Dette giver dig mulighed for at grille eller stege pølsen på den klassiske måde, og den bliver saftig og med den velkendte tyggemodstand som en klassisk pølse.

Varenr.: 12447201
Sælges i forpakninger á 3x2 kg
DYBFROST

vegansk ikon

Ingredienser og næringsværdi

Ingredienser

Rehydreret sojaprotein 39,7% (vand, sojaproteinkonsentrat 14,9%), vand, vegetabilske olier (raps, kokosnød), naturlige aromaer, stabilisator (metylcellulosa), eddike, æblefiber, kartoffelstivelse, krydderier (hvidløg, koriander, muskat, merian, hvid peber, ingefær, sort peber), vegansk pølseskind (geleringsmiddel (natriumalginat), stabilisator (kalciumklorid), tapiocastivelse), frugt- og grøntsagskoncentrat (rødbede, peberfrugt, gulerod, solbær), salt. 

Kan indeholde: æg, gluten(hvede), sesamfrø, og sennep.

Vi opdaterer løbende vores produktinformation på hjemmesiden, men opdatering kan være forsinket. Vi anbefaler derfor altid at tjekke information på emballagen.

Næringsværdierpr. 100 g
Energi (kJ)732
Energi (kcal)176 
Fedt 10 g 
- heraf mættede fedtsyrer4,6 g 
Kulhydrat4,4 g 
- heraf sukkerarter0,7 g 
Protein14,8 g 
Kostfibre4,6 g
Salt1,1 g