halsans kok fra nestlé professional

HÄLSANS KÖK® - SERVER NOGET SENSATIONAL

Velkommen til en ny verden af plantebaserede alternativer. Hälsans Kök® giver dig et bredt udvalg af alsidige veganske og vegetariske produkter, der ikke går på kompromis med hverken smagen eller konsistensen. 

Prøv noget nyt! Skab inspirerende og velsmagende plantebaserede retter til dine gæster med Hälsans Kök®.

halsans kok snackbox med vegan balls og vegetarian nuggets

HÄLSANS KÖK® – EN BÆREDYGTIGHEDSREJSE

Vi er glade for at kunne meddele, at Hälsans Kök® vil fremskynde sin rejse mod bæredygtighed og blive et certificeret CO2-neutralt brand inden 2022.
Vi tror på, at jo flere mennesker, der vælger plantebaseret mad til sig, desto bedre bliver verden. Med vores Hälsans Kök®-sortiment tilbyder vi lækre plantebaserede fødevarer, der giver dig mulighed for at tilbyde forbrugerne mere bæredygtige plantebaserede alternativer til konventionelle kødretter, så de kan vælge en livsstil med reduceret miljøpåvirkning.
Vi har udfordret os selv for at opnå CO2-neutralitet inden 2022 med henblik på at fremskynde vores bidrag til den ambition, vi deler med vores forbrugere: At gøre verden til et bedre sted, samtidig med at vi nyder god mad.
Hos Hälsans Kök® ved vi, at plantebaseret kost udgør en stor mulighed for at reducere fødevaresystemets miljøpåvirkning.

Hälsans Kök Landskab med Traktor sustainable miljøbevidst Garden Gourmet® / Hälsans Kök® plan for CO2-neutralitet – tilgængelig på https://www.nestle.com/csv/global-initiatives/zero-environmental-impact/climate-change-net-zero-roadmap/product-portfolio 
Rapport fra FN's klimapanel (IPCC), 2019 - tilgængelig på: https://www.ipcc.ch/srccl/