vegansk paella protein fyld opskrift

Europæiske smagsoplevelser – hjemme!


Har du ligesom os længtes efter forår, solen, at rejse og få kulinariske oplevelser?  Har du set frem til alle de utrolig lækre råvare der kommer i sæson nu, alt lige fra de knasende sprøde asparges til de spæde, saftige forårskål der skyder frem?

Tag med os på en smagsrejse til Europa uden at krydse landegrænser.

Vi har været en tur i køkkenet med vores europæiske kollegaer, og i samarbejde med dem udviklet en række lækre og nemme opskrifter hvor fokus har været på de råvarer der netop nu er i sæson i Europa. Friske råvarer med den bedste smag. Alle sammen retter, som vi selv har lyst til. 
Opskrifterne er sat sammen med fokus på at fremhæve de bedste smage i de enkelte råvarer.

Det er en kulinarisk rundrejse i Europa, hvor vi har hentet inspiration til retterne fra nord til syd. 
Klassiske retter har fået en twist, og helt nye kreationer er kommet til. En samling grøntsagsbaseret retter, der minder os om at foråret er på vej. 

Du finder alle de kulinariske opdagelser her nederst på siden, hvor vi præsenterer 12 forårsinspireret opskrifter.
Hvis du gerne vil downloade opskrifterne samlet, så hent vores pdf. Her finder du også tips til hvordan flere af retterne kan serveres med kød, hvor det passer bedst ind på menuen.

Relaterede opskrifter