Always open for you

Reboot kampagne 50 procent rabat på OSCAR og Hälsans Kök

 

Foodservicebranchen har været hårdt ramt af nedlukningen i forbindelse med COVID-19, men begynder nu så småt at åbne op igen. Som fødevareleverandør, kan vi kun eksistere på grund af jer. Det er blevet tid til at vi giver noget tilbage til branchen. Det vil vi gøre med Business Reboot. Med Business Reboot, ønsker vi at bidrage til en genstart af din forretning, så du kan komme styrket ud på den anden side.

 


50% rabat

På alle vores Hälsans Kök og OSCAR produkter
 

Vi ved at Foodservice branchen har været økonomisk hårdt ramt af nedlukningen. Derfor giver vi alle restauranter, hoteller og caféer mulighed for at købe vores Hälsans Kök og OSCAR produkter til halv pris gennem vores grossister, i perioden fra den 12-05-2020 til den 12-06-2020.
Bestil dine produkter herREBOOT Connect

Hjælp os med at genstarte Foodservice branchen
 

REBOOT Connect er en Facebook gruppe hvor formålet er at danne en fælles platform for kokke og virksomheder i restaurationsbranchen på tværs af norden, hvor de både kan oprette opslag hvis de selv mangler et job eller hvis de søger nye medarbejdere.
 

Hvad er fordelene ved REBOOT Connect?

  • - Det er en aktuel gruppe her og nu i forbindelse med COVID-19
  • - Vores 15 nordiske salgskonsulenter har tilsammen over 100 daglige besøg i restaurationsbranchen og vil den vej igennem sprede budskabet om gruppen og øge synligheden af opslagene
  • - Det er en fælles nordisk side, der giver mulighed for jobudveksling landende imellem
     

Reboot Connect

Klik her for at komme til REBOOT ConnectREBOOT Camp

Inspirerende live sessioner for kokke
 

REBOOT Camp er gratis live sessioner med inspirerende gæstespeakers der repræsenterer forskellige sider af branchen. De vil kaste lys over hvilke muligheder de enkelte virksomheder og kokke i Foodservicebranchen har for at komme styrket ud på den anden side af COVID-19. Følg med på siden for at se hvornår de forskellige REBOOT Live Camp sessioner finder sted.


Thomas Rode Andersen 

Kok og coach med ekspertise i sund livsstil  
 

Vores anden REBOOT Live Camp session finder sted på onsdag, d. 20.05.2020 kl. 13.00 på vores instagram-konto: @nestleprofessionalfood_nordic
Vi ser frem til at kunne præsentere Thomas Rode Andersen til denne livesession som er en del af Reboot Creativity: Boost your staff. Thomas Rode Andersen har haft afgørende betydning for udviklingen af dansk gastronomi. Som tidligere michelin-kok og nu dedikeret personlig træner og coach, har Thomas en bred viden omkring sund livsstil. Se livesessionen på instagram eller find den optagede session efterfølgende her på siden og få Thomas' idéer og tips til hvordan du selv kan booste din energi og performance i køkkenet.  

 

Christian Bak 
 

Den næste REBOOT Camp er klar til dig på torsdag, d. 28.05.2020 kl. 14 på vores instagram-konto: @nestleprofessionalfood_nordic.
Denne session vil blive med Christian Bak og fokusere på mulighed nye menukoncepter, der kan fungere i den nye hverdag efter COVID-19.
Christian Bak er køkkenchef i kantinen i investeringsbanken, Carnegie Investment Bank. Christian har en fortid fra blandt andet restaurant Le Sommelier, og han har brugt erfaringerne fra restauranterne til at nytænke hvordan maden i kantinerne kan serveres. 

 

Reboot Camp med Christian Bak

Reboot Creativity: Økonomi

Økonomiske faktorer du bør have fokus på i forbindelse med COVID-19