ALT DU SKAL VIDE OM HÄLSANS KÖK® SENSATIONAL™ BURGER

Hälsans Kök® Sensational™ Burger er 100% plantebaseret. Det er en vegansk burger, der ikke går på kompromis med hverken smagen eller teksturen, hvilket giver dig en fantastisk burgeroplevelse. Den er så lækker, at den er SENSATIONAL! 

hälsans kök sensational burger

HVAD GØR VORES BURGER SÅ SENSATIONAL?

Sensational™ Burger fra Hälsans Kök® er lavet af enkle, plantebaserede ingredienser: soja (fri for GMO), hvede, rødbedekoncentrat og kokosolie. Den naturlige proteinkilde kommer fra hvede og soja, som sammen med kokosolien giver Sensational™ Burger den rette konsistens og tekstur. Rødbedekoncentratet giver den velkendte farve.

ER HÄLSANS KÖK® SENSATIONAL™ BURGER VEGANSK?

Ja, det er den.

HVILKE ALLERGENER INDEHOLDER HÄLSANS KÖK® SENSATIONAL™ BURGER?

Soja, hvede og byg. Vores fabrik producerer også produkter med æg, sesam, selleri og sennep, derfor kan der være spor af disse allergener.

ER SOJAEN DER ER ANVENDT I HÄLSANS KÖK® SENSATIONAL™ BURGER GMO-FRI?

Ja, sojaen er fri for GMO

ER SOJAEN I HÄLSANS KÖK® SENSATIONAL™ BURGER, EN HØJ KVALITETSKILDE TIL PROTEIN?

Ja. Sojaproteinet er et såkaldt komplet protein. Dette betyder, at sojaproteinet indeholder alle de essentielle aminosyrer, som vores kroppe ikke selv kan fremstille, og derfor er nødvendige at få tilført gennem kosten. Desuden fordøjes sojaproteinet nemt af mennesker og proteinkvaliteten kan sammenlignes med den der findes i mælk, kød eller æg.