ALT HVAD DU SKAL VIDE OM HÄLSANS KÖK®

Hälsans Kök® tilbyder et bredt sortiment med plantebaserede produkter, som vil begejstre både dig og dine gæster. Vi har oprettet dette informationsark, så du kan besvare de spørgsmål, som dine gæster eller dine medarbejder, måtte have om Hälsans Kök®
 

alt du skal vide om halsans kok

HVORFOR TILVÆLGER OG EFTERSPØRG FLERE GÆSTER PLANTEBASEREDE MÅLTIDER?

Flere og flere mennesker vælger at blive flexitarer - og dermed reducere kødforbruget i flere af deres måltider. Ved at tilføre Hälsans Kök® til din menu, kan du imødekomme en stor del af dine gæsters forespørgsel. 

DERFOR TILVÆLGER FLERE OG FLERE EN PLANTEBASERET KOST:

miljøet påvirker valget om plantebaseret kost
Kødets indvirkning på MILJØET bekymrer mange, især Generation Y (personer født mellem 1980-2000).
sundhed påvirker valget om plantebaseret kost
Nogle reducerer mængden af kød I deres kost af SUNDHEDSMÆSSIGE årsager.
dyrevelfærden påvirker valget om plantebaseret kost
DYREVELFÆRD er en anden vigtig årsag til, at folk skifter til plantebaseret kost.

Dine fordele med Hälsans Kök®

Hälsans Kök® er skabt for at hjælpe dig med succesfuldt at tilpasse dine menuer til den nye efterspørgsel, ved at tilbyde spændende plantebaserede alternativer. Sortimentet fra Hälsans Kök® er perfekt til folk, der ønsker at skære ned på deres kødforbrug, men ikke ønsker at gå på kompromis med hverken smagen eller konsistensen. Ved at vælge Hälsans Kök® kan de skære ned på deres kødforbrug, nyde velsmagende mad og samtidig gøre noget godt for både planten og deres krop.

Sådan får du succes med at implementere Hälsans Kök® på din menu:

  • Beskriv dine retterne som “plantebaseret”. Den beskrivelse er ofte brugt og vækker genkendelse hos dine gæster.
  • Det er et virkelig lækkert sortiment, så sørg for, at beskrivelserne er lige så appetitvækkende som maden
  • Tilbyd smagsprøver for at vise dine gæster hvor velsmagende dine retter og produkterne er. 
  • Undgå at bruge ord som ”kød-fri” og andre ord der kan have en negativ klang. Sørg for at beskrivelserne fokuserer på hvad dine gæster får og ikke på hvad de ikke får. 
  • Vi ”spiser med øjnene” – Anret dine serveringer på en indbydende måde.
  • Sørg for at folk kender til dine nye plantebaserede muligheder – brug de sociale medier og kommunikationsmaterialerne fra Hälsans Kök®. 
  • Start med at udskifte dine gæsters favorit kødretter, som f.eks. chili con carne, spaghetti med kødboller, burgere eller lignede (Se vores opskrifter her
  • Skriv dine plantebaserede retter ved siden af kødretterne på dit menukort, så dine gæster nemt kan finde dem.
  • Træn dit personale – den bedste ambassadør er den, der har prøvet og nydt din mad. Hvis du ønsker hjælp til dette, kommer vi gerne ud og laver smagning af produkterne sammen med dine medarbejdere. Tag fat i din lokale Nestlé Professional salgskonsulent for at høre nemmere om dette.