Sous Vide guide

MED OSCAR® FOND KONCENTRAT

    Opskrift og fremgangsmåde

    Prøv at tilsmage følgende udskæringer med 2% koncentrat:

     

    For at intensivere smagen i dit kød når du anvender
    Sous Vide teknik, kan du med fordel tilsætte OSCAR® Fond
    koncentrat når du vakuumerer dit kød.


    Som tommelfingerregel anbefaler vi at tilsætte 2% koncentrat
    af den total vægt. Det vil sige 1 kg kød = 20 g koncentrat.
    Prøv at tilsmage følgende udskæringer med 2% koncentrat:

    Fremgangsmåde
     

    En steg på 2 kg - 54 °C, 10 timer

    Andebryst - 62 °C, 3 timer

    Kalkun cuvette 1,5 kg. - 62 °C, 3 timer

    Elg steg 1,5 kg - 58°C, 4 timer

    Roastbeef 1,5 kg - 55 °C, 8 timer