Trøffelsauce

OSCAR Trøffelsauce og 3 smagfulde varianter
  • 10 portions

TRØFFELSAUCE BASISOPSKRIFT

Ingredienser:

1 ltr OSCAR Trøffel Sauce, klar til brug

 

Fremgangsmåde:

Saucen varmes op og smages evt. til med salt og peber.

3 SMAGFULDE VARIANTER

Trøffelcreme sauce 
6 dlOSCAR Trøffel Sauce 
2,5 dlfløde 
15 gsousa espuma hot 
 citronsaft 
2 stkiSi patroner 
Fremgangsmåde:Trøffelsaucen koges ind til det halve og tilsættes fløde. Herefter koges saucen yderlige ind til en tredjedel. Saucen smages til med salt, peber og citronsaft og koges op med espuma pulver. Saucen hældes i en iSi Gourmet Whip Sifon og tilsættes 2 patroner med kulsyre. 
   
Trøffelglace  
1 ltrOSCAR Trøffel Sauce
25 gsmør 
   
Fremgangsmåde:Trøffelsaucen koges ind til det halve og monteres med smør. 
   
Foie gras sauce med trøfler  
6 dlOSCAR Trøffel Sauce 
60 gfoie gras 
35 gsmør 
20 mlcognac 
Fremgangsmåde:Trøffelsaucen koges ind til det halve. Foie gras blendes med blødt smør, herefter presses massen gennem en sigte og afkøles. Ved servering blendes trøffelsaucen med foie gras smør og smages til med cognac.