Paprikasauce

OSCAR Paprikasauce og 3 smagfulde varianter
  • 10 portions

PAPRIKASAUCE BASISOPSKRIFT

Ingredienser:

1,3 dl vand

½ dl hvidvin

2 dl sødmælk

30 ml OSCAR Kalvefond, koncentrat

190 g OSCAR Paprika Sauce, pasta

 

Fremgangsmåde:

Alle ingredienserne kommes i en gryde og bringes langsomt i kog. Smag evt. til med ekstra kalvefond.

3 SMAGFULDE VARIANTER

"Røget" Paprikasauce 
1,2 ltrPaprikasauce, tilberedt 
30 gOSCAR BBQ Sauce Smoke 
1 goregano 
   
Fremgangsmåde:Alle ingredienser røres sammen og koges op. 
   
Paprikasauce med Madagascarpeber  
1,2 ltrPaprikasauce, tilberedt 
20 gsyltet madagascarpeber
   
Fremgangsmåde:Saucen smages til med knust madagascarpeber. 
   
Paprikagrydesauce:  
75 gletsaltet bacon 
100 ghakket løg i tern 
1 gtimian 
1,4 ltrPaprikasauce, tilberedt 
Fremgangsmåde:Sauter bacon, løg og timian, så løgene er møre, og tilsæt saucen.