Juleskinke

Juleskinke er en klassiker der er at finde på det svenske julebord, juleskinken er først kogt i en bouillon, og herefter glaseret med sennep, brun farin, panko og OSCAR® Stegt Smag Krydderi. Traditionelt serveres juleskinken med stuvet kål, ligeledes serverer man bouillon fra den kogte skinke sammen med mørkt brød. Den kaldes ”dopp i Grytan”.
  • 10 Portions

Ingredienser og fremgangsmåde

Ingredienser:
 

Fremgangsmåde:
 

  1. Blend sennep, OSCAR® Stegt Smag, æggeblommer, brun farin og 2 dl panko sammen til en glat masse.
  2. Fordel massen rundt på den kogte skinke og drys herefter de sidste brødkrummer på.
  3. Bag din juleskinke i ovnen ved 200 0C i cirka 5-7 minutter, til crusten bliver gylden.
  4. Server med appelsin-karamelliseret kål

Tips: Hvis du koger skinken selv, så kog den i vand tilsat 30 ml OSCAR® Kalvefond koncentrat pr. liter vand. Så har du efterfølgende en fantastisk suppe til ”Dopp i gryta”.