Sursød glaseret revelsben

Svensk juleklassiker der er at finde på julebordet, dog kan denne ret snildt nydes hele året rundt. Revelsben marineret med chilisauce, æble og OSCAR® Stegt Smag Krydderi, giver en dejlig sød, intens og spicy marinering, som går godt specielt til gris. Du kan alternativ også sous vide de marineret revelsben, og grille dem hårdt af på grillen lige inden servering.
  • 10 Portions

Ingredienser og fremgangsmåde

Ingredienser
 

Fremgangsmåde
 

  1. Skræl og skær æbler ud i mindre tern, kog møre med chilisauce og OSCAR® Stegt Smag. Spæd løbende op med vand, til æblerne er møre.
  2. Mos æblerne og vende herefter revet peberrod heri.
  3. Mariner revelsbenene med mosen i min. 6 timer.
  4. Bag herefter revelsben ved 85 0C i 12 timer. 

Forslag til tilbehør

Overskrift: Blancheret grønskålssalat med æble, tranebær, granatæble, ristede hasselnødder og frisk ost

Tips: Lav kolde dressinger med OSCAR® Fond koncentrat. Prøv f.eks. at smag din vinaigrette til med OSCAR® Grønsagsfond koncentrat, eller smag din frisk ost til med OSCAR® Røget Smag koncentrat.