Matjessilltårta

Sild anrettet med kartoffel- og æggekage smagt til med OSCAR® Grønsagsfond koncentrat. Pyntet med rogn, fennikel, radise og dild og serveret med flødeostcreme.
  • 10 Portions

Opskrift og fremgangsmåde

Kartoffel- og æggekage:

 

Flødeostcreme:

 

Pynt:

  • 10 stk marineret sildebidder 
  • 1 stk fennikel, i crudité  
  • 4 stk radiser, i crudité
  • ¼ bdt frisk dild
  • 50 g rogn

Fremgangsmåde:
 

  1. Skær kartofler i skiver.
  2. Pisk æg og fløde sammen. Tilsæt OSCAR® Grønsagsfond koncentrat.
  3. Hæld blandingen i en smurt springform (Ø26 cm) og bag i ca. 15-20 minutter ved 160 0C, indtil æggestanden har sat sig. Køl derefter af.
  4. Pisk creme fraiche, flødeost og OSCAR® Røget Smag sammen, smag til med peber.
  5. Pynt kartoffel- og æggekagen med sild, fennikel, radiser, dild og rogn. Anret med flødeostcremen.