Bagt sild tilsmagt med Hummerfond koncentrat

Rå, let saltet, bagt sild med tomat, OSCAR® Hummerfond koncentrat og dild.

    Ingredienser og fremgangsmåde

    Ingredienser
     

    • 20 stk rå sildefileter, uden ben (evt. frosne)
    • 400 g flåede tomater
    • 40 ml OSCAR® Hummerfond Koncentrat
    • 1 dl vand
    • 1 tsk  knust fennikelfrø
    • frisk dild

    Fremgangsmåde

    1. Salt sildefileterne let og lad dem trække et par timer.
    2. Rul dem derefter tæt rundt, og stik en tandstik igennem.
    3. Vend flåede tomater, vand, fennikelfrø og OSCAR® Hummerfond koncentrat sammen.
    4. Fordel fileterne i et smurt ildfast fad, og hæld tomatsaucen over.
    5. Bag sildene under låg/afdækning ved 180 0C i ca. 20 min.
    6. Server enten direkte varm fra ovnen, eller server som kold anretning når afkølet. Før servering pyntes med frisk dild.